Anlık Bildirim

Yılın beklenen filmi Spider-Man: No Way Home'dan yeni bir sahne paylaşıldı

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Spider-Man filmi Spider-Man No Way Home'dan yeni bir sahne paylaşıldı. Sahnede aslında filmin nasıl kritik noktaya geldiğini görüyoruz diyebiliriz. 

Spider-Man: No Way Home'dan yeni bir sahne paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan yeni Spider-Man filmi Spider-Man: No Way Home'dan yeni bir sahne paylaşıldı.

Paylaşılan sahnede Doctor Strange ve Spider-Man'i görüyoruz. Daha önce çıkan fragmanlarda da bu sahneden kısa kesitler görmüştük. Belli ki bu sahnedeki olayların ardından filmdeki asıl olaylar başlıyor. Bu sabah saatlerinde filmin ilk inceleme puanları gelmişti ve ilk puanları bir hayli heyecanlandırıcıydı. Bahsi geçen sahneyi aşağıdan izleyebilirsiniz.

Spider-Man 3, yani Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Willem Dafoe, Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Konuk olacak isimler dışında filmin oyuncu kadrosunda ise Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, J. K. Simmons, Jacob Batalon, Jon Favreau ve Marisa Tomei gibi daha önceki filmlerde gördüğümüz isimler yer alıyor.

Spider-Man No Way Home Yeni Sahne

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim