Anlık Bildirim

Spider-Man Remastered'ın PS4 vs PS5'teki grafik karşılaştırması

PlayStaiton 5'in çıkış oyunu Marvel's Spider-Man Remastered, bildiğiniz gibi 2018 yılında çıkan oyunun yenilenmiş sürümü. Oyunun da PS4 ve PS5 sürümünden karşılaştırma videosu yayınlandı.

Spider-Man Remastered'ın PS4 vs PS5'teki grafik karşılaştırması Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertaintment'ın yaptığı, geliştiricliğini ise Insomniac Games'in yaptığı 2018 yapımı Marvel's Spider-Man'in yenilenmiş sürümü olan Spider-Man Remastered'ın PlayStaiton 4 ile PlayStation 5 arasındaki karşılaştırma videosu paylaşıldı.

2018 yılında yayınlanan Spider-Man gayet güzel yorumlar almıştı ve o yıl oyuncuların en sevdiği oyunlardan biri olmuştu. Bu yüzden hem oyunun geliştiriliş olması hem de Miles Morales oyununun da yeni nesil için çıkıyor oluşu PlayStation 5 sahipleri için gayet güzel bir haber.

Oyunun bu remastered verisyonu ışın izleme teknolojisi, yani ray tracing sunuyor. Ayrıca oyunun performansını 30 FPS'ten 60 FPS'e çıkaran bir modda oyuna eklenmiş durumda. Aşağıdaki karşılaştırma videosuna baktığımızda zaten güzel olan doku kalitesininin ve yeni ışın izleme teknolojisinin, oyunun grafiklerini daha üst seviyeye çıkardığını görebiliyoruz.

Şu anda Marvel's Spider-Man Remastered ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in bulunduğu Ultimate Edition, 619,00 TL'ye; sadece Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in bulunduğu Standart Sürüm 459,00 TL'ye satılıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9812 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Marvel's Spider-Man Remastered, ps4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim