Anlık Bildirim

Spotify, GIF'ler aracılığıyla müzik keşifleri sağlamak için GIPHY ile iş birliği yapıyor

Müzik ve podcast akış platformu Spotify, yeni bir deneyim için GIPHY ile yaptıkları iş birliğini duyurdu. GIPHY üzerinden kullanıcılar, GIF'ler aracılığıyla Spotify'dan şarkı dinleyebilecek.

Spotify ve GIPHY yeni müziklerin keşfi için iş birliği yapıyor Tam Boyutta Gör

Ses akış platformu Spotify, yaptığı yeni bir açıklama ile GIF'ler aracılığıyla yeni müziklerin keşfedilmesini sağlamak için GIPHY ile ortaklık kurduklarını duyurdu. Kullanıcılar, sanatçıların doğrulanmış GIPHY kanallarında yer alan GIF'leri aracılığıyla Spotify'dan müzik dinleyebilecekler.

Spotify ile GIPHY iş birliği

Yeni anlaşmanın neticesinde kullanıcıların, GIPHY'de "Spotify'da Dinle" düğmesi aracılığıyla yeni şarkılar ve sanatçılar keşfetmeleri amaçlanıyor.

Spotify yaptığı açıklamada: "Spotify bağlantılı yeni sanatçı GIF'lerini etkinleştirmek için GIPHY ile birlikte çalışıyoruz. Kullanıcılar doğrulanmış GIPHY sanatçılarının sayfalarında GIF'i tıkladıklarında, bir dinleme oturumu için doğrudan öne çıkan sanatçının Spotify sayfasına yönlendirilecekler." ifadelerine yer verdi.

Kullanıcılar, hem giphy.com hem de GIPHY mobil uygulamaları üzerinden yeni özelliğe erişim sağlayabilecekler. Küresel olarak başlatılan bu özellik, GIPHY'nin çatı şirketi Facebook ile Spotify arasındaki geniş ortaklıklarının bir parçası olarak gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim