Anlık Bildirim

Squid Game kripto parası 3 milyon dolar dolandırdı

Squid Game dizisi ile birlikte kripto para dünyası da hareketlendi. Dolandırıcılar aynı isimde kripto paraları merkeziyetsiz borsalarda piyasaya sürerek kurban arıyor. 

SQUID coin fiyatı nedir? Tam Boyutta Gör

Squid Game dizisinin adeta fenomen olması sonrasında dolandırıcılar da hareketlendi. En kolay dolandırma yöntemlerinden birisi haline gelen merkeziyetsiz borsalarda Squid Game paraları cirit atıyor. 

Squid Game kripto parası var mı?

Pancake gibi merkeziyetsiz borsalarda kritersiz bir şekilde listelenen ve herhangi bir güvenlik sertifikası dahi olmayan kripto paralar adeta dolandırılacak yatırımcı arıyor. Pek bir araştırma yapmadan sadece ismine güvenerek giren yatırımcılar da hayal kırıklığına uğruyor. 

Son dönemde Pancake üzerinde tonlarca fake proje ile dolandırıcılık olayı yaşandı. Son olarak Squid Game adlı kripto para yaklaşık 3.3 milyon dolar ile buhar oldu ve yatırımcıyı mağdur etti. 

Sadece 0.0007$ seviyesinden Pancake üzerinde listelenen SQUID parası iki hafta içerisinde 640$ seviyesine kadar çıktı. Sonrasında ilginç bir hareketlilik yaşayan para bir anda 3500$ seviyesini gördü. Haliyle pek çok yatırımcı bu noktalardan projeye giriş yapmaya başladı. Ne var ki sağlam bir vurgun yapan ekip ortadan kaybolunca fiyat 0.03$ seviyesine kadar düştü. Twitter sosyal medya hesaplarını şüpheli olarak etiketlemiş durumda. Web sitesi de yayından kaldırılmış. Yani aynı dizideki yeşil ışık-kırmızı ışık oyununa benzemiş.  

Bu olayın kimseye ders olmadığı da bir gerçek zira halen daha SQUID parasından 1000$ seviyesine kadar satın alanlar mevcut. Kripto para dünyasında sigorta sistemi kurabilmiş büyük borsalar haricinde yatırımcının kayıplarını telafi edebileceği bir mekanizma maalesef mevcut değil. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7480 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
SQUID coin, Squid game ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim