Anlık Bildirim

Disney+'ın yeni Star Wars dizisi Andor'un çekimleri bitti

Star Wars'un Rogue One isimli isimli filminde tanıdığımız Andor karakterinin Disney Plus'ta yayınlanacak özel dizisinin çekimleri bitti.

Star Wars dizisi Andor'un çekimleri bitti Tam Boyutta Gör

Disney'in Disney+'ı erişime açmasıyla birlikte genişleyen Star Wars evreni için bildiğiniz gibi The Mandalorian gibi birçok dizi gelecek. Bu dizilerden birisi de Andor. Geçtiğimiz saatlerde de Andor dizisinden güzel haber geldi.

Çekimler Bitti

Star Wars Andor ismi ile yayınlanacak olan dizinin çekimleri bitirildi. Rogue One filminde izlediğimiz Cassian Andor karakterine odaklanan Andor dizisi, Rogue One filminden öncesini anlatacak. Hatta tam olarak 5 yıl öncesini anlatacak. 

Normalde dizinin yönetmenliğini Rogue One filminin senaristi Tony Gilroy üstlenecekti. Ancak kendisi salgın sırasında dizinin yapılmaya başlanmasının riskli olduğunu belirterek yönetmenlik görevinden ayrılmıştı ancak yürütücü yapımcı olarak kadroda kalmaya devam edecek. Yönetmenlik görevine ise Doctor Who, Sherlcok ve Black Mirror gibi dizilerde yönetmenlik yapan Toby Haynes geldi. Kendisi dizinin ilk 3 bölümünü yönetecek. Dizinin 2022 yılında yayınlanacağı ve 12 bölümden oluşacağı açıklanmıştı.

Dizinin tam yayın tarihi ne yazık ki bilinmiyor. Ancak yayınlandığında Disney+'a özel olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Diego Luna, Adria Arjona, Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård ve Alan Tudyk gibi oyuncular bulunuyor. Diziden paylaşılan ilk görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim