Anlık Bildirim

Disney+'ın merakla beklenen Star Wars dizisi Obi-Wan'ın yayın tarihi açıklandı

Disney Plus'ın merakla beklenen dizilerinden biri olan Obi-Wan Kenobi dizisinin yayın tarihi geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. İşte dizinin yayın tarihi:                 

Star Wars dizisi Obi-Wan'ın yayın tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Star Wars tarafında en çok beklenen yapımlardan biri olan Obi-Wan dizisinin de yayın tarihi geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Mayıs 2022'de Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Obi-Wan Kenobi dizisi 25 Mayıs 2022'de Disney Plus üzerinden yayınlanacak. Bu tarih de aslında önemli bir yere sahip. 25 Mayıs 2022'den tam 45 yıl önce ilk Star Wars filmi yayınlanmıştı. 

Daha önce de açıklandığı gibi dizi Revenge of the Sith filminin tam 10 yıl sonrasında geçecek. Anakin Skywalker ya da dizideki zaman çizelgesine göre Darth Vader da dizide bulunacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Ewan McGregor, Hayden Christensen, Sung Kang'ı, Kumail Nanjiani, Moses Ingram, Joel Edgerton ve Rupert Friend gibi isimleri görüyoruz. Diziden paylaşılan ilk görselleri ve son görseli aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim