Anlık Bildirim

Steam Deck'in yeni batarya süresi açıklandı

Valve, yeni taşınabilir oyun konsolu Steam Deck hakkında yeni bilgiler paylaştı. Cihazın batarya ömrü oldukça merak edilirken, evinde güçlü PC'si bulunan kişiler cihazı uzun süre kullanabilecek.

Steam Deck, Ekran Paylaşımı İle 8 Saat Oyun Oynatabilecek Tam Boyutta Gör

Valve’ın yeni taşınabilir oyun konsolu Steam Deck, duyurulmasından itibaren kullanıcılarda büyük bir merak uyandırdı. Konsolun AAA oyunları 720p 30 FPS desteği ile oynatabilmesinin yanı sıra, Windows ve Xbox Game Pass’e erişim sağlayabilmesi cihazı oldukça popüler konuma getirdi. Cihazın özelleştirilmiş AMD çipseti kullanımı ile beraber batarya süreside birçok kişi tarafından merak edilirken, cihazın iki ile sekiz saat arasında bir kullanım sunabildiği açıklanmıştı.

8 saat için PC donanımı gerekli

Valve, Steamdeck’in sadece PC üzerinden akış sağlanan durumlarda 8 saate kadar bir batarya süresi sunduğunu açıkladı. PC Gamer tarafından paylaşılan bilgiye göre Valve’ın ürün tasarımcısı Greg Coomer, ''Death Stranding ve benzeri güçlü donanım gerektiren oyunların, cihaz üstünden yayınlanarak 8 saat boyunca oynanabildiğini’’ söyledi.

Paylaşılan bilgilere göre Steam Deck, kullanıcılara 8 saat boyunca bir PC donanımı üzerinden oyun oynama fırsatı tanıyor ve PC’de bulunan Steam üzerinden konsola bağlanılarak PC’de yürütülen oyun gecikmesiz bir şekilde cihaza aktarılabiliyor. Bu sayede evinde güçlü bir PC'si bulunan kullanıcılar istedikleri oyuna Steam Deck üzerinden devam edebilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8480 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Steam Deck, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim