Anlık Bildirim

Steam Deck, PS5 ile aynı kaderi paylaştı: eBay'de fiyatlar 3-4 katına çıktı

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılan Steam Deck, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ile aynı kaderi paylaşıyor. eBay'de fiyatlar 1000 doların üzerine çıktı.

Steam Deck fiyatları 3Bay'de 3-4 katına çıktı Tam Boyutta Gör

Valve, geçtiğimiz günlerde yeni taşınabilir bilgisayarı Steam Deck'i duyurdu. Duyurmasının ardından da 16 Temmuz'da cihaz ön siparişe açıldı. Tahmin edebileceğiniz gibi cihaz çok hızlı bir şekilde tükendi. Cihazın stokları tükenince de Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 ile aynı kaderi paylaşmış oldu.

Steam Deck Fiyatları 1000 Doların Üzerine Çıktı

399, 529 ve 649 dolarlık üç farklı sürümü ile ön siparişe açılan Steam Deck, çok hızlı bir şekilde tükendi. Hatta ön siparişin ilk dakikalarında Steam de çöktü ancak kısa süre sonra site düzeldi. PlayStation 5'in de başına geldiği gibi cihazı ön sipariş verebilenlerin birçoğu eBay'de ilan açtı. Ürünün fiyatları ise 1000 doların üzerine hatta 2000 doların üzerine kadar çıktı.

Aslında Valve, karaborsanın önüne geçebilmek için bazı adımlar atmıştı ancak karaborsacılar yine de bir yolunu bulmuş gibi duruyor. PlayStation 5 de hala birçok sitede daha pahalıya satılıyor. 

Ancak ilanları sayısının artmasının ardından eBay durumu fark etti ve onlar da adım atmaya karar verdi. eBay tüm ilanların "Ön Sipariş Politikasını" ihlal ettikleri için kaldırılacağını açıkladı. eBay'de ön siparişten bir ürün aldığınızda 30 gün içerisidne gönderilmesi gerekiyor. Steam Deck çıkışını Aralık 2021'de yapacağı için şu anda böyle bir şey mümkün değil. Bu yüzden ilanlar siliniyor. 

Steam Deck'in şaşırtan eBay fiyatlarını aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim