Anlık Bildirim

Steam Deck'in ve Steam'in Geniş Ekran modunun yenilenen kullanıcı arayüzünden ilk görseller sızdırıldı

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve duyurulmasından bu yana oyuncuların heyecanla beklediği taşınabilir bilgisayar Steam Deck'in kullanıcı arayüzünden ilk görseller sızdırıldı.

Steam Deck'in kullanıcı arayüzünden ilk görseller sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Steam ile tanıdığımız Valve şirketi bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda yeni taşınabilir PC'si olan Steam Deck isimli bir cihaz tanıttı. Geçtiğimiz saatlerde Steam Deck'in Windows cihazdan alınmış ekran görüntüleri sızdırıldı.

Sızdırılan görüntüler Steam Deck'in masaüstü cihazdan alınan görüntüleri. Ancak Steam Deck'in arayüzü de neredeyse tamamen aynı olacak diyebiliriz. Ayrıca Steam'in Geniş Ekran modu da bildiğiniz gibi Steam Deck'in arayüzü ile değişecek. Yani bu görseller Steam'in yenilenen Geniş Ekran modunun da kullanıcı arayüzü diyebiliriz.

Son olarak resimleri sızdıran Pavel Djundik, kendisi ayrıca SteamDB'nin yaratıcısı, kullanıcı arayüzünün şu anda hala geliştirme sürecinde olduğunu ve değişebilceğini aktardı. Yani görseller son hali olmayabilir. Steam Deck bu yılın sonunda çıkış yapacak. Cihazın başlangıç fiyatı 400 dolar. Görüntüleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim