Anlık Bildirim

Steam Deck üzerinden The Witcher 3 oynandı: İşte oynanış görüntüleri

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve duyurulmasından bu yana oyuncuların heyecanla beklediği taşınabilir bilgisayar Steam Deck üzerinden The Witcher 3 oynandı.

Steam Deck üzerinden The Witcher 3 oynandı Tam Boyutta Gör

Valve'in yeni taşınabilir bilgisayarı Steam Deck için tarih yaklaşıyor. Ne yazık ki hala test sonuçlarını göremedik veya direkt bir oynanış videosu göremedik. Ancak geçtiğimiz saatlerde The Witcher 3'ün Twitter sayfasından konu ile ilgili bir video geldi.

The Witcher'ın Twitter sayfası üzerinden 3 farklı video paylaşıldı. Bu videolarda Steam Deck üzerinden The Witcher 3 oynandığını görüyoruz. Net olarak görüntü kalitesini anlamasak da kontroller ve genel kalite açısından gayet iyi durduğunu söylemek gerek. Performansa dair net bilgi için test sonuçlarını beklemek en doğrusu olur.

Ancak yine de videonun cihaza karşı daha heyecanlandırdığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bahsi geçen videolar ıaşağıda bulabilirsiniz. Steam Deck, bu yılın sonunda birçok ülke için çıkış yapacak ancak ne yazık ki aralarında Türkiye bulunmuyor. Cihazın başlangıç fiyatı ise 400 dolar.

Steam Deck The Witcher 3

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim