Anlık Bildirim

Twitch dev veri sızıntısını onayladı: Şu ana kadarki en büyük sızıntı olabilir

Salı akşam saatlerinde ilk haberleri çıkan ve çarşamba günü gündeme oturan Twitch sızıntısı, Twitch tarafından onaylandı. BBC muhabiri, şu ana kadarki en büyük sızıntı olabileceğini söylüyor.

twitch sızıntısı Tam Boyutta Gör

Birçok yayıncıya ve izleyiciye sahip olan canlı yayın platformu Twitch ile ilgili salı akşamı bir iddia ortay atıldı ve bu iddia çarşamba günü içerisinde gittikçe büyüdü. İddianın büyümesinin ardından da Twitch tarafından ilk açıklama geldi.

Twitch Onayladı

Geçtiğimiz saatlerde Twitch, resmi Twitter sayfasından bir saldırının olduğunu ve veri sızıntısı olduğunu onayladı. Ancak yaptıkları açıklamaya göre şu anda için sızıntının ne kadar büyük olduğu belli değil. Twitch şu anda olay üzerinde çalışıyor. Ancak birçok yayıncı sızdırılan bilgilerin doğru olduğunu aktardı.

Bu onaylamanın ardından da BBC'nin ilk özel siber muhabiri olan Joe Tidy, konu ile ilgili enteresan bir açıklama yaptı. Söylediğine göre bu sızıntı, görmüş olduğumuz en büyük sızıntı olabilir. Söylediğine göre Twitch, yayıncılara ne kadar para ödediğini ciddi bir şekilde koruyor ve bunun ortaya çıkması onlar için utanç verici. İlerleyen saatlerde Twitch'ten sızıntının büyüklüğü ile ilgili bri açıklama da gelecektir.

Kaynakça https://www.ign.com/articles/twitch-reportedly-hit-by-huge-leak-source-code-payouts-and-more https://www.videogameschronicle.com/news/twitch-hack-could-be-the-biggest-ever-seen-claims-cyber-security-expert/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim