Anlık Bildirim

Steam'in Geniş Ekran modu, Steam Deck'in arayüzü ile değişecek

Valve, Steam içerisinde kullanılan ve konsol arayüzüne benzer büyük ekran modunu, yeni çıkartacağı Steam Deck'in arayüzü ile değiştirecek. Değişen arayüz, kullanıcılara yeni özellikler sunacak.

Steam'in büyük ekran modu değişiyor Tam Boyutta Gör

Yeni tanıtılan ve taşınabilir bir oyun konsolu olan Steam Deck, yepyeni bir platform ile kullanıcıları özgür bırakacak. Cihaza dahil Steam kütüphanesi bulunurken, Linux tabanlı sisteme Windows da yüklenebilecek. Bu sayede cihaz, Xbox Game Pass, Epic ve Steam'in tüm kütüphanelerine ulaşabilme potansiyeline sahip olacak.

Geniş ekran modu değişiyor

Valve çalışanının steam forumundaki gönderisine göre, yeni çıkacak konsolun televizyon ve oyunlar için yeniden tasarlanan arayüzü, Steam’de bulunan ve neredeyse 10 yıldır kullanılan Geniş Ekran modunun yerini alacak. Yeni arayüz, kullanıcılara akıcı ve oyunlarda bulunan başarımlar konusunda optimizasyon sağlayacak. Arayüz konusunda herhangi bir fotoğraf paylaşılmamış olsa da yakın zamanda Steam tarafından paylaşılacağı düşünülüyor.

Kayıtlar kara borsada

Duyurusundan itibaren oldukça ilgi gören Steam Deck'in ön sipariş rezervasyonunu yapan kişiler, kayıtlarını Ebay üzerinden 1.500 doları bulan fiyatlar ile satışa sunmaya başladı. Ebay’in kurallarına aykırı olan satışlar kaldırılsa da yeni cihazın çıkışıyla beraber büyük bir ilgi yaratacağı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim