Anlık Bildirim

Steam'in sıradaki oyun festivali için tarih yaklaştı: Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebileceksiniz

Steam Next Fest adı altında ikincisi düzenlenecek olan Steam festivalinin tarihi yaklaştı. Her zaman olduğu gibi bu fesitavalde de yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebileceksiniz.

Steam'in oyun festivali 1 Ekim'de başlıyor Tam Boyutta Gör

PC oyunculuğunun temel taşlarından biri haline gelen Steam, bildiğiniz üzere Steam Next Fest adı altında bir festival düzenliyor. Sıradaki festival için de tarih yaklaştı.

Steam Next Fest 1 Ekim'de

Steam Next Fest daha önce de açıklandığı gibi 1 Ekim'de başlayacak. 7 Ekim'e kadar sürecek olan festivalde yüzlerce oyunun demosunu deneyebileceksiniz. Demolar dışında geliştiricilerin canlı yayını izleyebilecek ve soru cevap etkinliklerine katılabileceksiniz. 

Steam Next Fest gerçek anlamda oyuncular için müthiş bir fırsat. Adını duymadığınız birçok bağımsız oyunu keşfedebilir ve takipte olduğunuz bağımsız oyunları deneyebilirsiniz. Şu an için hangi oyunların erişime açılacağı belli değil ancak 700'ün üzerinde bağımsız oyunun demosunun erişime açılması tahmin ediliyor. Son paylaşılan videoda bazı oyunların görüntülerini görebiliyoruz. Buradaki Steam sayfasından festival için anımsatıcı koyabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim