Anlık Bildirim

SteelSeries Rival 3 oyuncu faresi en iyi performansı en uygun fiyata sunuyor

SteelSeries Rival 3 oyuncu faresi yeni geliştirilen TrueMove sensörü sayesinde çok hassas ve akıcı tarama yapabiliyor. Böylece oyunlarda en iyi sonuç elde ediliyor.

SteelSeries Rival 3 oyuncu faresi en iyi performansı en uygun fiyata sunuyor Tam Boyutta Gör

Üst seviye profesyonel ve oyuncu ekipmanları ile tanıdığımız SteelSeries markası bu kez fiyat-performans dengesini çok iyi bir şekilde kurduğu Rival 3 adındaki oyuncu faresi ile sürpriz yaptı.

SteelSeries Rival 3 özellikleri ve fiyatı

SteelSeries Rival 3 oyuncu faresi PixArt ile geliştirilen TrueMove Core adında yeni bir sensör barındırıyor. Bu sensör gerçek birebir takip yaparken farenin hareketleri mükemmel bir şekilde ekranda yansıtılıyor. Fiyat sınıfına göre sensörün ortalamanın çok üzerinde olduğu ifade ediliyor.

Sensör 35g hızlandırma, inç başına 8500 sayım, saniyede 300 inç tarama şeklinde özelliklere sahip. RGB aydınlatma ise 750 lux gibi oldukça yüksek bir değerde ve uzun süre bakılmaması tavsiye ediliyor. Entegre hafızaya 5 profil yüklenebiliyor. 60 milyon basış ömrü olan fare 77g ağırlığında. SteelSeries Rival 3 oyuncu faresi 30$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim