Anlık Bildirim

Stranger Things yeni oyunu karşınızda

Uygulama mağazalarında indirmeye sunulan Stranger Things Puzzle Tales mobil oyunu renk eşleme türüne giriş yaparak oyunculara daha stratejik bir deneyim vadediyor.

Stranger Things Puzzle Tales nedir?

Netflix platformunun en beğenilen oyunlarından birisi olan Stranger Things yeni mobil oyunu ile uygulama mağazalarında ki yerini aldı. Geliştiriciler renk eşleme türüne yönelerek biraz daha sakin bir oyun hazırlamış. 

Stranger Things Puzzle Tales neler sunuyor?

Stranger Things Puzzle Tales adındaki oyun hikayenin çocuk karakterleri ile maceraya atılmanızı konu ediniyor. Renk eşleme yaparak ekrandaki düşmanlara darbeler vuruyor ve öldürmeye çalışıyorsunuz. 

50 farklı karakter olan oyunda ilerledikçe puan kazanıyor ve bunları karakterleri büyütmek için kullanıyorsunuz Her karakterin kendine özgü güçleri var ve ilgili taşlar eşleştiğinde bu güçleri de aktif oluyor. 

Hawkins kasabasında geçen hikaye oyun için daha da zenginleştirilmiş. Yine oyun için bilinen canavarların haricinde yeni canavarlar da eklenmiş. Sayısız bölümün yanında görevleri yerine getirmeniz gereken pek çok mekânın da kilidini açmanız gerekiyor. 

[app=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nextgames.strangerthings

https://apps.apple.com/tr/app/stranger-things-puzzle-tales/id1496965075?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim