Anlık Bildirim

Strateji tabanlı hayatta kalma oyunu The Walking Dead: Survivors, mobil cihazlar için duyuruldu

2010'lu yılların en popüler markalarından biri olan The Walking Dead'in yeni mobil oyunu The Walking Dead: Survivors, geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

Strateji tabanlı hayatta kalma oyunu The Walking Dead: Survivors, mobil cihazlar için duyuruldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Elex ve Skybound'un birlikte yaptığı The Walking Dead markasının yeni üyesi The Walking Dead: Survivors duyuruldu.

The Walking Dead: Survivors'da çizgi romandan tanıdığımız karakterler bulunacak ve oyun strateji tabanlı bir hayatta kalma oyunu olacak. Bu tarz diğer oyunlarda olduğu gibi karakterlerinizi hayatta tutmak ve bölgesini genişletebilmesi adına çeşitli yapılar inşa etmeniz gerekecek. Yalnızca yapılar için değil karakterleriniz için de çeşitli yükseltmeler yapabileceksiniz.

Oyunda buluancak karakterler, çizgi roman ve dizilerden tanınan Rick, Maya, Vayne, Glenn, Dwight ve çok daha fazla karakterden oluşacak. Oyunun ana amacı etrafı keşfederken, çeşitli yapılar inşa ederek güvenli bir bölge oluşturmak. Şu an için oyunda Türkçe dil desteği bulunmuyor ancak ilerleyen süreçte daha fazla dil desteği ekleneceği açıklandı.

Oyun şu anda bazı bölgelerde ön kayıta açılmış durumda. Ülkemizde ise yalnızca Android için erişime açılmış durumda. Yakın bir zamanda iOS için de erişime açılacaktır. Oyunun tam sürümünün çıkışı ise 2021'in yaz ayları olarak açıklandı. Oyunun sitesine buradan bakabilirsiniz.

The Walking Dead: Survivors The Walking Dead: Survivors The Walking Dead: Survivors The Walking Dead: Survivors Galaxy Play Technology Limited Stilize edilmiş-gerçekçi Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim