Anlık Bildirim

Summer Game Fest 2022'nin tarihi açıklandı: Yeni oyun duyuruları olacak

Oyun dünyasının son dönemdeki en popüler oyun fuarlarından birisi olan Summer Game Fest 2022 için tarih verildi. Etkinlik 9 Haziran'da başlayacak.                

Summer Game Fest 2022'nin tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Yaz ayları bildiğiniz gibi oyunsuz geçen bir dönemdir. Ancak oyun fuarlarıyıla birlikte yaz ayları oyun anlamında biraz daha keyifli bir hale geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de Summer Game Fest 2022'nin tarihi açıklandı.

9 Haziran 2022

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Summer Game Fest 2022, 9 Haziran 2022'de Türkiye saati ile 21:00'de başlayacak. Etkinlikte yeni oyun duyuruları, fragmanlar, haberler ve daha fazlası yer alacak. Etkinlik YouTubeTwitchTwitter ve Facebook üzerinden izlenebilecek.

Geçtiğimiz yıl yapılan etkinlikte Elden Ring'in ilk oynanış videosu, Death Stranding: Director's Cut ve Tiny Tina's Wonderland'in duyuruları ve çeşitli ünlü oyuncuların katılımı olmuştu. 12 Haziran'da Xbox ve Bethesda sunumu olacağı düşünülürse ve Sony'nin de bu tarz etkinliklere katılmadığı düşünülürse diğer firmaların katılımı etkinliğin heyecanını belirleyecek gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim