Anlık Bildirim

Steam'de iki farklı oyun ücretsiz oldu

PC oyunculuğunun temel taşlarından olan Steam'de iki farklı oyun geçtiğimiz saatlerde kısa süreliğine ücretsiz oldu: Syberia ve Syberia 2.

Syberia ve Syberia 2 Steam'de ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Her ne kadar Epic Games kadar bu konuda gündeme gelmese de Steam'de de zaman zaman oyunlar ücretsiz oluyor. Geçtiğimiz saatlerde Steam'de iki farklı oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Steam'de ücretsiz olarak verilen oyunların ikisi de Syberia serisine ait. Oyun dünyasının sevilen macera bulmaca oyunlarından Syberia ve Syberia 2, Steam'de 29 Eylül Türkiye saati ile 21:00'e kadar ücretsiz durumda. Eğer o zamana kadar oyunları hesabınıza eklerseniz oyunlar tamamen sizin olacak. Oyunların Steam sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Serinin ilk oyunu 2002, ikinci oyunu ise 2004 yılında çıktı. Görüntü olarak oyun eski dursa da temelde point and click bulmaca oyunu olduğu için görseller sizi çok da rahatsız etmeyebilir. Bu yüzden güzel bir bulmaca oyunu arıyorsanız, ücretsiz de olmuşken şans verebilirsiniz. Oyunun görsellerini aşağıdaki galeri kısmında bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
65001 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim