Anlık Bildirim

Taksi simülatörü Taxi Life: A City Driving Simulator'dan yeni fragman geldi

Aracınızın direksiyonuna geçerek yolcuları Barcelona'nın dört bir yanına taşıyacağınız taksi simülatörü oyunundan yeni fragman geldi. Taxi Life: A City Driving Simulator, Şubat'ta çıkıyor.
Taksi simülatörü oyunundan yeni fragman geldi: Şubat'ta çıkıyor Tam Boyutta Gör
Video oyunu yayıncısı Nacon ve Simteract stüdyosu, Taxi Life: A City Driving Simulator isimli taksi simülatörünün 2024'ün Şubat ayında çıkış yapacağını duyurdu. Merakla beklenen oyun PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Bununla birlikte taksi simülatörünün oynanış fragmanı da yayınlandı. Simülasyon ve işletme oyunu arasında bir yerde konumlanan oyun, şoför koltuğuna geçerek taksicilik yapmanıza ve şirketinizi yöneterek daha da büyütmenize olanak tanıyacak. Yani türüne özgü bir deneyim sunacak.

Barcelona'da taksicilik

Göreviniz trafik kurallarına uyarak yolcuları istediklere yere ulaştırmak. Tabi bunu yaparken hava şartları ve yoğun trafikle boğuşacaksınız. Ayrıca gideceğiniz güzergâh üzerinde meydana gelen kaza, yol çalışmaları vs. gibi olaylara göre rotanızı ayarlamanız gerekecek.

Taksi simülatörü oyunundan yeni fragman geldi: Şubat'ta çıkıyor Tam Boyutta Gör
Hepsinden önemlisi de iyi puanlar ve cömert bahşişler kazanabilmek için müşterilerinizi memnun etmeniz. Taksi simülatörü İspanya'nın Barcelona şehrinde geçiyor. Oyuna 1:1 ölçekte aktarılan toplam 460 kilometre uzunluğundaki yollarda yolcu taşıyorsunuz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3360 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, şubat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim