Anlık Bildirim

The Walking Dead evreninde geçen yeni dizi duyuruldu: Tales of the Walking Dead

Popüler dizi The Walking Dead'in 11. sezonunun ardından final yapacağı biliniyordu. Aynı evrende geçen yeni dizi de geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

Tales of the Walking Dead duyuruldu: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Özellikle 2010'lu yılların ilk dönemlerinde bir hayli popüler olan ve şimdi de aynı oranda popülerliğe sahip olan The Walking Dead dizisinin şu anda yayınlanan 11. sezonu ile final yapacağı açıklanmıştı. Aynı evrende geçen birçok yeni dizi göreceğimiz de yine açıklanmıştı ve geçtiğimiz saatlerde de bu yeni dizilerden birisi duyuruldu.

Tales of the Walking Dead Geliyor

Yapılan ilk açıklamalara göre dizinin ismi Tales of the Walking Dead olacak. Dizi her bölümde birbirinden bağımsız 1 saatlik bir hikaye izleyeceğiz. Daha önceki dizilerden tanınan karakterleri görebileceğiz. Hem dizi hayranları için evreni daha derinlemesine keşfetme fırsatı sunacak hem de yeni hayranlar için mükemmel bir başlama noktası olacak. Dizi, 2022 yazında yayın hayatına başlayacak.

Dizinin başındaki kişi The Walking Dead ve Fear the Walking Dead'in yazarı ve yapımcısı Channing Powell olacak. Evrenin içerik sorumlularından Scott M. Gimple ise projeye dahil olacak. Tales of the Walking Dead'in toplamda 6 bölümden oluşması bekleniyor.

Bu dizi dışında Daryl ve Carol karakterlerine odaklanan yeni bir dizi daha geleceği de geçtiğimiz yıl açıklanmıştı ancak şu an için hiçbir detay paylaşılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim