Anlık Bildirim

TCL Communication Türkiye Müdürü Serhan Tunca'ya yeni görev: 17 ülkeyi yönetecek

TCL'in Türkiye'de büyümesinde önemli rol üstlenen TCL Communication Ülke Müdürü Serhan Tunca, Orta Doğu bölgesinin direktörlüğü görevine üstlendi. Tunca, 17 ülkeden sorumlu olacak.
TCL Türkiye Müdürü Serhan Tunca'ya yeni görev:17 ülkeyi yönetecek Tam Boyutta Gör
Türkiye'de önemli çıkış yakalayan ve satış miktarlarına ulaşan Türkiye müdürü yeni göreve atandı. TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca, bundan böyle TCL Communication Orta Doğu ve Türkiye Bölge Direktörü olarak görev alacak.

Serhan Tunca; yeni süreçte Türkiye'nin yanı sıra Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan'ın da aralarında yer aldığı toplam 17 ülkeden sorumlu olacak. Türkiye, bölgede önemli ve güçlü bir ülke olması sebebiyle tüm bölgenin yönetimi açısından merkez konumda yer alacak.

TCL Türkiye Müdürü Serhan Tunca'ya yeni görev:17 ülkeyi yönetecek Tam Boyutta Gör
Serhan Tunca, 2020 yılından bu yana TCL Communication Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Bu süreçte akıllı telefonlarda önemli atılımlar yapıldı. TCL ve Arçelik iş birliği ile Türkiye'de TCL 20 SE modelinin üretimi yapıldı. Ayrıca geçtiğimiz Kasım ayında TCL'in ilk fiziksel mağazası İstanbul'da açıldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim