Anlık Bildirim

Tesla’dan Bitcoin geliştiricilerine destek

Tesla mühendisleri Bitcoin ödeme platformu BTCPay kodlarında bulduğu açıkları rapor haline getirdi ve platformun önemli bir güncellemeyle bunu kapatmasını sağladı.

Tesla’dan Bitcoin geliştiricilerine destek Tam Boyutta Gör

Bitcoin varlıkları satın alarak ve sonrasında Bitcoin ile ödeme kabul ederek kripto para dünyasına büyük bir hareketlilik getiren Tesla diğer taraftan yazılım ekosisteminin gelişmesine de katkı sağlıyor.

BTCPay desteği

Bitcoin ile ödeme yapmak isteyen bireysel veya ticari kişiliklere açık kaynak ödeme sistemleri sağlayan BTCPay platformu, bu hafta önemli bir güncelleme yayınladı. Güncellemenin özelliği ise Tesla mühendislerinin katkısıydı.

Platform yaptığı açıklamada konteyner yerleştirme ve email konfigürasyonunda oluşan bir açığın güncelleme ile giderildiğini bildirdi. Bu hataların ortaya çıkmasında ise Tesla mühendislerinin hazırladığı rapor temel alındı.

BTCPay topluluğun güvenliğini sağlamak adına Tesla tarafından sunulan katkıya minnettar olduğunu belirtiyor. Elbette önemli firmaların blok zinciri teknolojilerine destek olmaya başlaması çok daha sağlam ekosistemlerin kurulmasına imkan sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim