Anlık Bildirim

Tesla’nın tamamen kendi kendine sürüş paketi için abonelik sistemi başlatıldı

Daha önce tek seferde 10000 dolara satılan Tesla tamamen kendi kendine sürüş paketi, yeni güncelleme ile abonelik sistemi ekledi. Özellik, yeterli donanıma sahip sürücülere sunuldu

Tesla'nın kendi kendine sürüş paketine yeni sistem Tam Boyutta Gör

Elon Musk’ın yıllardır sözünü verdiği abonelik tabanlı tamamen kendi kendine sürüş paketi, sonunda çıkış yaptı. Tesla’nın Full Self Driving paketi, aldığı yeni beta güncellemesi ile, kullanıcılara abonelik sistemi sunuyor.

Abonelik için aylık 199 dolar gibi bir fiyat belirlenmiş, iptal edilen Gelişmiş Otopilot paketi sahiplerinden ise aylık 99 dolar isteniyor. Abonelik sisteminden önce, Full Self Driving paketini tek seferde 10000 dolar ödeyerek almanız gerekiyordu. Abonelik sistemi ile, Tesla kullanıcıları böyle büyük bir harcama yapmadan, kendi kendi sürüş sistemini deneyebilecekler.

Her Tesla desteklemiyor

Kullanıcıların kendi kendine sürüşüten yaralanmak için yeterli donanıma sahip olmaları gerkiyor. Full Self Driving paketi, FSD donanımı 3.0 ve üzerinde çalışıyor. Donanımı yeterli olmayan kullanıcılar ise, 1500 dolara donanımlarını güncelleyip kendi kendine sürüşün keyfini çıkarabilecek.

Her ne kadar ismi tamamen kendi kendine sürüş anlamına gelse de, kullanıcıların yeni özelliği kendi gözetimlerinde kullanmaları öneriliyor. Full Self Driving’in ana amacı, kullanıcılara otomatik park, ışık ve tabela kontrolü sağlamak, otomatik şerit değiştirmek ve genel anlamda kullanıcın sürüşüne yardım etmek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8930 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
araba, elektrikli araç ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim