Anlık Bildirim

Tesla sahipleri için flört uygulaması: Tesla Dating

Kanadalı bir girişimci Tesla sahiplerinin birbirleriyle tanışmalarını ve arkadaşlık kurmalarını sağlayacak bir uygulama geliştirdi. Tesla Dating, Tinder mantığıyla çalışıyor.

Tesla sahipleri için flört uygulaması: Tesla Dating Tam Boyutta Gör

Kanadalı girişimci Ajitpal Grewal, Tesla elektrikli otomobil sahipleri için bir flört uygulaması geliştirdiğini duyurdu. Tesla Dating isimli uygulama Tinder veya Bumble mantığıyla çalışacak.

Tesla Dating henüz kullanma sunulmadı. Şu an için web sitesi üzerinden erken erişim için kayıt alınıyor. Kısa süre içerisinde binlerde kişinin bekleme listesine kaydolduğunu belirtelim.

Tesla sahipleri için flört uygulaması: Tesla Dating Tam Boyutta Gör

"Tesla sahiplerinin çok ortak yanı var"

Ajitpal Grewal konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Tesla sahipleri aynı değerlerin çoğunu paylaşıyor: doğa üzerindeki olumsuz etkiyi azaltma arzusu, Elon Musk takıntısı ve yüksek teknoloji sevgisi. Birdenbire bu insanların birbirleri için mükemmel olacağını anladım" ifadelerini kullandı.

Uygulamada profil oluşturmak isteyenlerin Tesla sahibi olduklarını kanıtlamaları gerekecek. Grewal bu doğrulamayı, kullanıcılardan Tesla'ları ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını göndermelerini isteyerek yapmayı planlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim