Anlık Bildirim

Tesla’ya şok protesto: Şangay fuarı karıştı

Şangay otomobil fuarında Tesla standında ortaya çıkan bir kadın; frenler çalışmadığı için kaza yaptığını iddia ederek firmayı protesto etti. Görüntüler basına da yansıdı.

Tesla’ya şok protesto: Şangay fuarı karıştı Tam Boyutta Gör

Tesla’nın otomatik pilot özelliği ilk günden bu yana pek çok kazaya karıştı. Bunlar ilgili yetkililer tarafından soruşturma altında olsa da müşteriler memnun değil. Özellikle otomatik pilotun freni zamanında devreye almadığı konusunda şikayetler var. Bu şikayetler protestolara dönüştü.

Tesla’ya şok protesto

Şangay otomobil fuarından yansıyan amatör görüntüler bir Tesla aracının üzerine çıkarak protesto gösterisi yapan bir kadını gösteriyor. Kadın bir süre önce Tesla aracı ile kaza yaptığını ve frenlerin devreye girmediğini iddia ediyor.

Araç üzerinde kadının protestolarını sürdürdüğü esnada güvenlik görevlerinin de görüntü almaya çalışan ziyaretçileri uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor. Bu kadın kim veya yaşanan kazanın içeriği ne idi bilinmiyor.

Tesla tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak Elon Musk otopilot özelliği ile kaza ihtimalinin sürücülü kazalara oranla 10 kat daha az olduğunu dile getirmişti. Bazı kaynaklar protestonun rakip firmaların bir tiyatrosu olabileceğini düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim