Anlık Bildirim

Tesla şimdi de karaoke mikrofonu satıyor

Çin’de yaşıyorsanız ve bir Tesla aracınız varsa, karaoke yapmak için mikrofon aramanıza gerek yok. Tesla sizin için bir tane uyumlu karaoke mikrofonu hazırladı bile. 

TeslaMic Tam Boyutta Gör

İş dünyasının en ilginç figürlerinden birisi olarak gösterilen Elon Musk’ın firmaları da zaman zaman ilginçliklere imza atıyor. Alev makinası gibi tartışma yaratan cihazların ardından şimdi de karaoke mikrofonu satışta. 

Teslamic nedir?

Çin’deki Tesla araçlarına geçtiğimiz hafta sağlanan bir güncelleme ile eğlence sisteminde karaoke yapma imkânı sunulmuştu. Sürücüler bir mikrofon aramasın diye de Tesla’nın kendisi karaoke mikrofonunu satışa sundu. 

Leishi KTV karaoke sistemleri ile birlikte geliştirilen TeslaMic sayesinde kullanıcılar otomatik olarak eğlence sistemine bağlanıyor ve müziğin keyfini sürüyor. Şimdilik sadece Çin’de satılacak TeslaMic aksesuarı 188$ fiyat etiketine sahip. 

Henüz mikrofon nasıl satın alınacak veya Çin dışında da piyasaya sürülecek mi Tesla tarafından bir açıklama yapılmadı. Bununla birlikte Tesla araçlarında Carpool Karaoke mikrofonu sınırlı fonksiyonla da olsa kullanılabiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim