Anlık Bildirim

2022'nin beklenen filmi The Batman'den yeni görseller paylaşıldı

2022 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan The Batman'den geçtiğimiz saatlerde yeni görseller paylaşıldı. Ayrıca hikaye konusunda bir de yeni detay paylaşıldı.

The Batman'den yeni görseller paylaşıldı Tam Boyutta Gör

DC çizgi roman evreninin ve genel olarak eğlence sektörünün en popüler karakterlerinden birisi olan Batman'in bildiğiniz gibi yeni bir filmi geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmden yeni görseller paylaşıldı.

Görsellerde Batman ve Catwoman'ı görüyoruz. Paylaşılan görseller dışında bu filmin Batman'in başlangıç hikayesi dışında aynı zamanda Catwoman'ın da başlangıç hikayesi olacağı söylendi. Kısaca film gerçekten her şeyiyle bir başlangıç hikayesi olacak.

Alternatif bir evrende geçecek olan The Batman filminin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 4 Mart 2022'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim