Anlık Bildirim

Merakla beklenen The Batman filminin süresi ve ana tema müziği paylaşıldı

2022 yılının en çok beklenen filmlerinden biri olan The Batman'in uzunluğu ve ana tema müziği paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.                       

The Batman'in süresi ve ana tema müziği paylaşıldı Tam Boyutta Gör

DC çizgi roman evreninin ve genel olarak eğlence sektörünün en popüler karakterlerinden birisi olan Batman'in bildiğiniz gibi yeni bir filmi geliyor. Geçtiğimiz saatlerde de filmden iki yeni bilgi paylaşıldı.

Geçtiğimiz saatlerde The Batman filminin süresi paylaşıldı ve sürenin hayranlar için mutlu edici cinsten olduğunu söylemek gerek. Açıklamaya göre filmin süresi 2 saat 55 dakika. Bu da The batman'i en uzun Batman filmi yapıyor. Ayrıca The Batman'in ana tema müziği de paylaşıldı. Gerçekten müziğin bile bir hayli heyecanlandıran cinsten olduğunu söylemek gerek. 

The Batman Ana Tema Müziği

Alternatif bir evrende geçecek olan The Batman filminin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 4 Mart 2022'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim