Anlık Bildirim

The Boys en az bir sezon daha devam edecek

Önümüzdeki ay 4. sezonuyla ekranlara dönecek olan The Boys'un akıbeti belli oldu. Amazon Prime Video, daha 4. sezonu başlamadan dizinin 5. sezonuna dair kararını açıkladı.
The Boys 5. sezon için beklenen haber geldi Tam Boyutta Gör
Süper kahraman hikâyelerine son derece karanlık, bir o kadar da çarpık bir yorum getiren The Boys, bugüne kadar yayınlanan üç sezonuyla Amazon Prime Video'nun en başarılı işi oldu. İzleyicilerin beğenisini kazanan dizi, önümüzdeki ay 4. sezonuyla geri dönecek. Ancak daha dizinin 4. sezonu yayınlanmadan 5. sezonun akıbeti belli oldu.

Amazon, daha 4. sezonu ekrana gelmeden The Boys'un 5. sezonuna resmi onayı verdi. Amazon'un yeni sezonun yayınlanmasını beklemeden bir sonraki sezona yeşil ışık yakması, şirketin The Boys'a ne kadar güvendiğini gözler önüne seriyor.

The Boys 5. Sezonuyla Geri Dönecek

Yozlaşmış süper kahramanların kafalarına eseni yaparak pek çok sayıda sivilin ölümüne sebep olduğu bir evrende geçen dizi, yeni sezonunda siyaset dünyasına da el atacak. 4. sezonda, The Boys evrenindeki en azılı kötülerden biri olan Homelander, süper kahraman rolünün kendisine getirdiği popülariteyi kullanarak Beyaz Saray'ın kontrolünü ele geçirmeye çalışacak.

4. sezondan şu ana kadar yayınlanan fragmanlar, yeni sezonda süper güçlere sahip olanlarla sıradan insanlar arasındaki mücadelenin yeni bir boyuta taşınacağını gösteriyor.

The Boys'un heyecanla beklenen 4. sezonu 13 Haziran'da başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim