Anlık Bildirim

Amazon Prime Video'nun popüler dizisi The Boys'un 3. sezonundan ilk fragman geldi

Amazon'un sevilen ve popüler dizisi The Boys'un üçüncü sezonundan ilk fragman geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Dizinin üçüncü sezonu 3 Haziran'da geliyor.                

The Boys'un 3. sezonundan ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan, yaratıcılığını da Eric Kripke'nin yaptığı başarılı dizi The Boys'un üçüncü sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Fragmandan da gördüğümüz gibi üçüncü sezon da ilk iki sezonu aratmayacak şekilde enteresan sahnelere sahip. Ayrıca fragmanda diziye bu sezon katılan yeni karakterlerin birçoğunu da görebiliyoruz. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Fragmanın +18 olduğunu belirtelim.

Dizinin üçüncü sezonu 3 Haziran 2022'de Amazon Prime Video üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Şu anda The Boys'un üçüncü sezonu dışında spin-off bir dizi üzerinde de çalışılıyor ancak ne yazık ki yayın tarihi belli değil. İlk iki sezonu şu anda Prime Video'da bulabilirsiniz. Prime Video ilk ay için ücretsiz, ardından aylı ksadece 7.90 TL. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

The Boys 3. Sezon Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4371 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the boys, amazon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim