Anlık Bildirim

The Boys'un 2. ve 3. sezon arasındaki boşluğu tamamlayan mini dizinin ilk bölümü yayınlandı

Amazon'un sevilen ve popüler dizisi The Boys'un üçüncü sezonu ile ikinci sezonunun arasındaki olayları anlatacak olan mini dizinin ilk bölüm yayınlandı.

The Boys'un sezon arasını anlatacak mini dizi yayınlandı Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan, yaratıcılığını da Eric Kripke'nin yaptığı başarılı dizi The Boys'un yeni bir mini dizisi duyuruldu. Dizinin ilk bölümü yayınlandı.

Vought International kanalında ilk bölümü yayınlanan ve diğer bölümleri de yayınlanacak olan mini dizi, dizinin ikinci ve üçüncü sezon arasındaki bazı olayları konu alacak, sezon geçişini daha sağlam bir hale getirecek. Her ayın 7'sinde yeni bir bölüm yayınlanacak. Vought News Network: Seven on 7 with Cameron Coleman ismi ile yayınlanan ilk bölümü aşağıda bulabilirsiniz.

Bu mini dizinin bölümlerinde büyük bir ihtimalle ana karakterleri görmeyeceğiz. Onun yerine Cameron Coleman karakteri birinci bölümde de olduğu gibi kısa özetler şeklinde anlatacak, bir haber programı gibi. Dizinin çekimleri şu anda Kanada'da devam ediyor. Dizinin yayın tarihi şu an için ne yazık ki bilinmiyor ancak yine geçen sene olduğu gibi Eylül - Ekim aylarında yayınlanması bekleniyor. Tüm bölümleri Prime Video üzerinde bulabilirsiniz. İlk bölümü ve dizinin yeni sezonunda katılacak oyuncuların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

The Boys Mini Dizi 1. Bölüm

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim