Anlık Bildirim

Korku filmi The Conjuring 3'ten Türkçe altyazılı son fragman paylaşıldı

Son dönemlerde korku filmleri açısından sevilen ve başarılı bulunan korku filmi serisi The Conjuring'in üçüncü filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'ten son fragman yayınlandı.

The Conjuring 3 Türkçe altyazılı fragman Tam Boyutta Gör

Korku filmleri arasında başarılı sayılabilecek serilerden biri olan The Conjuring serisinin üçüncü filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in son fragmanı paylaşıldı.

Warner Bros'un paylaştığı fragmanda artık vizyon tarihine çok az kalan filme son bir kez bakış atıyoruz. Bahsi geçen fragmanı Türkçe altyazılı olarak aşağıda bulabilirsiniz.

'Korku Seansı 3: Katil Şeytan ya da The Conjuring: The Devil Made Me Do It; korku, cinayet ve bilinmeyen kötülüğün tüyler ürpertici hikayesini paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren sayesinde gözler önüne seriyor. Dosyalarındaki en sansasyonel vakalardan biri, genç bir çocuğun ruhu için verilen bir mücadeleyle başlıyor, ardından onları daha önce gördüklerinin ötesine götürüyor, ABD tarihinde bir cinayet zanlısının şeytani olduğunu iddia edileceği ilk savunma olacaktır.

Filmin yönetmenliğini Michael Chaves üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard ve Charlene Amoia gibi isimler bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise 4 Haziran 2021. Film vizyon tarihinde Amerika'da hem sinemalarda hem de HBO Max'te yayınlanacak.

The Conjuring 3 Türkçe Altyazılı Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim