Anlık Bildirim

Spider-Man 3, Sony ve Disney'in arasında ortak bir Marvel film evrenini başlatacak

Sony yöneticisi Sanford Panitch, Sony ve Disney'in yaptığı Marvel filmlerinin ortak bir evrene sahip olması için planları olduğunu açıkladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Spider-Man 3, Disney ve Sony arasında ortak evren başlatacak Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere şu anda hem Disney hem de Sony kendi Marvel filmlerini yapıyor. Sony, genel olarak bir Spider-Man evreninin yayın hakkına sahip. Disney ise geriye kalan tüm Marvel karakterlerinin. Ancak iki şirket bilindiği üzere Spider-Man karakterini ortaklaşa kullanmaya karar verdi. Bu da evrenlerin birleştirilip birleştirilmeyeceği sorusunu akla getirdi.

Disney ve Sony Arasında Ortak Marvel Evreni Olacak

Geçtiğimiz saatlerde de Sony yöneticisi Sanford Panitch, bu konuya bir açıklık getirdi. Söylediğine göe Disney'in ve Sony'nin ortak evreni konusunda bir planları var. Bu planların ilk aşamasını da Spider-Man 3'te göreceğiz ve üçüncü film ile serinin nereye gittiği daha belli olacak. 

Üçüncü filmde zaten eski Spider-Man filmlerinden bazı karakterlerin olacağını onaylandı. Bu yüzden yalnızca eski evrenle değil aynı zamanda Venom'ın ve Morbius'un olduğu Sony evreniyle de ortak bir evren kurulacak gibi duruyor. Sony tarafında Venom ve Morbius dışında daha birçok Spider-Man karakteri için film yapım aşamasında.

Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak. Konuk olması beklenen isimlerin tamamı şöyle: Jamie Foxx, Benedict CumberbatchTobey Maguire, Kirsten Dunst, Andrew Garfield, Emma Stone, Alfred Molina, Charlie Cox, Willem Dafoe ve Thomas Haden Church. Bunlardan Benedict Cumberbatch,Jamie Foxx ve Alfred Molina resmi olarak onaylandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim