Şüphesiz Bitcoin sergilediği performansla hem son 10 yıla damga vurdu, hem de tüm dünyada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dünyanın önde gelen ekonomi dergilerinden The Economist de kripto paraların çekici yatırım avantajlarına sahip olduğunu belirterek Bitcoin’i en iyi yatırım araçları arasında gösterdi.
Kripto paraların yüksek volatiliteleri nedeniyle avantajlı bir yatırım aracı olduğu belirtilen yazıda şu ifadelere yer verildi:
"Bitcoin’in bir avantajı olduğu yer burasıdır. Kripto para oldukça volatil olabilir, ancak kısacık ömründe yüksek getiri oranlarına ulaştı. Daha da önemlisi, kripto paralar diğer varlıklardan bağımsız olarak hareket etme eğilimindedir. 2018 yılından bu yana Bitcoin’in hisse senetleri arasındaki korelasyonu 0,2-0,3 oranında gerçekleşmiştir. Kripto paraların gayrimenkul ve tahvillerle olan ilişkisi de benzer şekilde zayıftır. Bu, onu mükemmel bir potansiyel yatırım kaynağı yapıyor."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.