Anlık Bildirim

The Economist dergisi Bitcoin’i en iyi yatırım araçları arasında gösterdi

Ünlü ekonomi dergisi The Economist son yazısında Bitcoin'i en iyi yatırım araçları arasında gösterdi. Yazının detayları haberimizde.

The Economist'e göre Bitcoin en iyi yatırım araçları arasında Tam Boyutta Gör

Şüphesiz Bitcoin sergilediği performansla hem son 10 yıla damga vurdu, hem de tüm dünyada dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dünyanın önde gelen ekonomi dergilerinden The Economist de kripto paraların çekici yatırım avantajlarına sahip olduğunu belirterek Bitcoin’i en iyi yatırım araçları arasında gösterdi. 

Kripto paraların yüksek volatiliteleri nedeniyle avantajlı bir yatırım aracı olduğu belirtilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Bitcoin’in bir avantajı olduğu yer burasıdır. Kripto para oldukça volatil olabilir, ancak kısacık ömründe yüksek getiri oranlarına ulaştı. Daha da önemlisi, kripto paralar diğer varlıklardan bağımsız olarak hareket etme eğilimindedir. 2018 yılından bu yana Bitcoin’in hisse senetleri arasındaki korelasyonu 0,2-0,3 oranında gerçekleşmiştir. Kripto paraların gayrimenkul ve tahvillerle olan ilişkisi de benzer şekilde zayıftır. Bu, onu mükemmel bir potansiyel yatırım kaynağı yapıyor."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim