Anlık Bildirim

The Falcon and the Winter Soldier rekor kırarak Disney+'ın en çok izlenen dizisi oldu

Disney Plus'ta yayınlanan yeni Marvel dizisi The Falcon and the Winter Soldier ilk bölümü ile rakor kırdı ve platformun en çok izlenen dizisi oldu.

The Falcon and the Winter Soldier rekor kırarak Disney+'ın en çok izlenen dizisi oldu Tam Boyutta Gör

Marvel'ın Disney Plus'taki dizileri için beklenti fazlasıyla yüksekti ancak WandaVision'ın beklenenden çok daha güzel olması, gelecekteki diziler için de beklentiyi bir hayli yükseltti. Bu beklentinin karşılığını da açıklanan son haber ile gördük diyebiliriz.

Son haberlere göre geçtiğimiz hafta, yani 19 Mart'ta ilk bölümü yayınlanan The Falcon and the Winter Soldier dizisi platformun diğer dizilerinin ilk bölümüne göre daha fazla izlenerek, platformun en iyi çıkış yapan dizisi oldu. Platformun diğer popüler dizileri WandaVision ve The Mandalorian'dan üç kat daha fazla izlendiği de aktarıldı.

Disney Plus'ın ciddi anlamda hızlı büyüdüğünü ve popülerliğini her geçen gün daha da arttırdığını söylemek gerek. Disney Plus da yayınlanan diziler de şüphesiz birçok izleyiciyi şaşırtan ve sevdiği diziler oldu. 

The Falcon and the Winter Soldier, Endgame'de yaşanan olaylardan altı ay sonra geçiyor ve Falcon ve The Winter Soldier karaktelreine odaklanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim