Anlık Bildirim

Marvel'dan yeni dizi geliyor: Hawkeye dizisinin yan hikayesini anlatacak

Disney Plus'ın merakla beklenen dizilerinden olan Hawkeye'ın karakterlerinden Echo'nun kendine ait bir dizisi geliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Marvel'dan yeni dizi geliyor: Hawkeye dizisinin yan hikayesini anlatacak Tam Boyutta Gör

Disney Plus'ta yayınlanacak olan Hawkeye dizisinin çekimleri şu anda devam ediyor. Ancak daha dizi yayınlanmadan Marvel tarafından bir yan hikaye dizisi geliyor gibi duruyor.

Hawkeye'ın çekimleri başlamadan önce Echo karakteri için bir oyuncu seçimi yapıldığı resmi olarak açıklanmıştı ancak sonrasında bir bilgi paylaşılmadı. Son çıkan haberlere göre Echo karakteri hem Hawkeye dizisinde yer alacak hem de kendine ait bir dizisi olacak.

Ne yazık ki pek fazla detay bilinmiyor, büyük ihtimalle dizi yayınlanınca detaylar belli olacaktır. Şu an için karakteri Alaqua Cox'un canlandıracağı ve dizinin yaratıcılığını Etan ve Emily Cohen'in yapacağı biliniyor. Echo karakteri ilk kez 1999 senesinde Daredevil çizgi romanında gözüken bir karakter. Sonrasında ise The New Avengers serisinde Ronin olarak gözükmüştü. Daha çok Daredevil karakteri ile gözüken bir karakter.

Hawkeye dizisinin başrolünde Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld bulunuyor. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Black Widow'u konumundaki Florence Pugh da bu dizide bulunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim