Anlık Bildirim

The Last of Us 2'ye 60 FPS PS5 güncellemesi geldi

Naughty Dog bugün The Last of Us Part II için sürpriz bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme PS5 kullanıcılarına 60FPS seçeneği getiriyor.

The Last of Us 2'ye 60 FPS PS5 güncellemesi geldi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yılın en çok satan PlayStation oyunlarından olan The Last of Us Part II'ye PS5 güncellemesi geldi. Bugün yayınlanan yeni 1,08 güncellemesi PlayStation 5 kullanıcılarına 60FPS seçeneği getiriyor. PS5 sahipleri hemen şu anda 60FPS'nin keyfini çıkarmaya başlayabilir.

Naughty Dog'un yayınladığı blog yazısında,"The Last of Us Part II için 1,08 güncellemesini PS5'inize kurduktan sonra görüntü ayarlarında Kare Hızı Hedefi seçeneğini göreceksiniz. Buradan 30FPS veya 60FPS'yi seçebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı. 

Yeni güncelleme çözünürlük tarafında herhangi bir değişiklik getirmiyor. Oyun daha önce PS4 Pro'da olduğu gibi yine 1440p çözünürlükte çalışacak. 

The Last of Us 2 hayranları uzun bir süredir 60 FPS yükseltmesini bekliyordu ancak Naughty Dog'tan konuyla ilgili bir türlü resmi açıklama gelmemişti. Stüdyo bugün ise sürpriz bir güncellemeyle Last of Us hayranlarını ve oyunu PS5'te ilk kez oynamayı planlayanları sevindirdi. 60 FPS güncellemesi için yayınlanan tanıtım videosunu ve Digital Foundry incelemesini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim