Anlık Bildirim

The Lord of the Rings: Gollum oyunu 2022'ye ertelendi

The Lord of the Rings'in evreninde geçen The Lord of the Rings: Gollum'un çıkış tarihi ne yazık ki 2021'den 2022'ye ertelendi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

The Lord of the Rings: Gollum oyunu 2022'ye ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Daedalic Entertainment'ın yaptığı The Lord of the Rings: Gollum oyunu ne yazık ki ertelendi. Ayrıca oyunun yayınlama konusunda bir ortaklığa gidildi.

The Lord of the Rings evreninde geçen ve popüler karakterlerden Gollum'u yönettiğimiz gizlilik macera oyunu The Lord of the Rings: Gollum'un 2021 yılında yayınlanması bekleniyordu ancak son yapılan açıklamaya göre oyun 2022'ye ertelendi. Jason Schreier'ın da dediği gibi bu yıl yayınlanacak olan oyunlar teker teker erteleniyor. İlerleyen süreçte daha fazla erteleme haberi görebiliriz.

Ayrıca oyunun yayıncılığını artık sadece Daedalic Entertainment değil, NACON ve Daedalic Entertainment birlikte üstlenecek. Yani yeni bir ortaklık kurulmuş durumda. 

The Lord of the Rings: Gollum, 2022 yılında Türkçe dil desteği ile birlikte PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim