Anlık Bildirim

Disney+ dizisi The Mandalorian'dan güzel haber geldi: 3. sezon çekimleri başlıyor

Disney Plus'ın The Mandalorian dizisinin üçüncü sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı. Dizinin 3. sezon çekimleri Eylül 2021'de başlayacak ve bölümlerden birini Carl Weathers yönetecek.

The Mandalorian'ın 3. sezon çekimleri önümüzdeki ay başlıyor Tam Boyutta Gör

Disney'in yeni video akış paltformu olan Disney Plus'ın ilk özel içeriklerinden The Mandalorian'ın ilk sezonu 2019 yılında, ikinci sezonu da 2020 yılının sonunda bitti. Hayranlar tarafından bir hayli sevilen dizinin şu anda üçüncü sezonu merakla bekleniyor. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin çekimlerinin başlayacağı tarih açıklandı.

Eylül 2021'de Çekimler Başlıyor

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre dizinin üçüncü sezon çekimleri Eylül 2021'de başlayacak. Ne yazık ki net bir tarih yok ancak genelde ayın başında çekimler başlar. Diziden gelen bir diğer bilgi ise Carl Weathers'tan. Dizide Greef Karga karakterini canlandıran ve ikinci sezonda bir bölüm yönetmenlik yapmış olan Carl Weathers, bu sezonda da en az bir bölümü yönetecek.

The Mandalorian'ın üçüncü sezonu 2022 yılında yayınlanacak. Bu yılın sonunda ise The Mandalorian ile aynı zaman diliminde geçecek olan The Book of Boba Fett dizisi yayınlanacak. Önümüzdeki birkaç yılın hatta büyük ihtimalle daha sonrasının da Star Wars içerikleriyle dolu olduğunu söylemek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim