Anlık Bildirim

Konsolda Xbox'a özel olan psikolojik korku oyunu The Medium, PS5 için derecelendirildi

Layers of Fear, Observer ve Blair Witch gibi oyunları geliştiren Bloober Team'in yeni oyunu The Medium, PlayStation 5 için derecelendirildi.

The Medium, PS5 için derecelendirildi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Layers of Fear, Observer ve Blair Witch gibi oyunları geliştiren Bloober Team'in yaptığı yeni psikolojik korku oyunu The Medium, PlayStation 5'e geliyor olabilir.

28 Ocak 2021'de Xbox Series X/S ve PC için çıkışını yapan psikolojik korku oyunu The Medium, Entertainment Software Rating Board yani ESRB tarafından PlayStation 5 için derecelendirildi. Elbette küçük bir ihtimal olsa da yanlışlıkla yapılan bir derecelendirilme olabilir. Ancak büyük bir ihtimalle oyunun PlayStation 5 için de çıkış yapacağını söyleyebiliriz.

Önümüzdeki E3 sunumunda oyunun PlayStation 5 sürümü için resmi duyuruyu görebiliriz. The Medium daha öncesinde Layers of Fear, Observer ve Blair Witch gibi oyunların geliştiricisinin yaptığı psikolojik korku türündeki bir oyun. Oyun çok sevilmese de genel olarak ortalama ve ortalama üstü yorumlar aldığını söyleyebiliriz. Oyun şu anda hem PC'de hem konsolda Xbox Game Pass'te bulunuyor. Oyunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

The Medium Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim