Anlık Bildirim

Türkiye'de gişe lideri değişti: Liderlik The Suicide Squad'ın oldu!

Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan The Suicide Squad'ın vizyona girmesi ile birlikte Türkiye'de gişe lideri oldu. Hızlı ve Öfkeli 9'un bir süredir elinde bulundurduğu liderliği aldı.

The Suicide Squad, Türkiye'de gişe lideri Tam Boyutta Gör

Bu yılın şüphesiz en çok beklenen filmlerinden birisi The Suicide Squad'tı. Sevilmeyen ilk filmin ardından reboot diyebileceğimiz seriyi baştan başlatan film olan The Suicide Squad özellikle fragmanlarıyla birçok izleyicinin dikkatini çekmişti. Türkiye'de geçtiğimiz cuma günü vizyona girmesiyle de ilk başarısını aldı.

The Suicide Squad Gişede Lider

31 Temmuz'da vizyona giren The Suicide Squad, 31 Temmuz - 1 Ağustos hafta sonunun gişe lideri oldu. Toplam seyircinin 154.857 olduğu hafta sonunda, The Suicide Squad toplam 378 salonda vizyona girerek 35.966 kişi tarafından izlendi. İlk hafta sonundaki hasılatı ise 947.918 TL oldu.

The Suicide Squad'ın ardından da birkaç haftadır birinciliği elinde tutan Hızllı ve Öfkeli 9 geliyor. O da vizyondaki beşinci haftasında 294 salonda 33.002 kişi tarafından izlenerek ikinci oldu. Hızlı ve Öfekli 9'un Türkiye'deki toplam izleyici sayısı ise 773.392 olmuş durumda. Ayrıca Hızlı ve Öfkeli 9 bu hafta sonunda 784.291 TL hasılat elde ederken toplam hasılatını da 18.034.191 TL yapmış durumda.

Listenin üçüncü sırasında ise yine ilk haftasında olan Jungle Cruise bulunuyor. O da 16.587 kişi tarafından izlenerek 425.038 TL hasılat elde etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim