Anlık Bildirim

Epic-Apple davasından bir belge daha çıktı: Borderlands 3'ün özel oyun olması için Epic ne kadar harcadı?

Epic Games bazı yayıncılarla anlaşma yapıp bazı oyunları PC'de Epic Games'e özel yapıyor. Peki ilk özel oyunlardan olan Borderlands için Epic Games ne kadar harcadı?

Epic-Apple davasından bir belge daha çıktı: Borderlands 3'ün özel oyun olması için Epic ne kadar harcadı? Tam Boyutta Gör

Dijital oyun platformu Epic Games'in Apple ile davası sürüyor. Neredeyse her gün, hatta son günlerde günde birkaç farklı belge açığa çıkıyor. Bu belgeler arasında da çeşitli enteresan bilgiler öğreniyoruz. Şimdi de Borderlands 3 ile ilgili bir bilgi ortaya çıktı.

2019 yılında yayınlanan Borderlands serisinin son oyunu Borderlands 3, bildiğiniz gibi 6 aylığına PC paltformunda Epic Games'e özel oldu. Çıkan son belgelere göre Epic Games, yayıncı şirket 2K'ya toplamda 146 milyon dolar ödemiş. 146 milyonun 115 milyonu doğrudan Borderlands 3'ün özel olması için, geriye kalan 31 milyon ise iki farklı oyun için.

31 milyon doların, 11 milyon doları ile Borderlands: The Handsome Collection'ın ücretsiz dağıtılması sağlanırken, 20 milyon dolar ile de Civilization VI ücretsiz dağıtılması sağlanmış.

Son günlerde çıkan belgelere bakacak olursak Epic Games, büyük oyunlarla anlaşma yapabilmek için fazlasıyla yüksek ödemeler yapmış. İlerleyen günlerde daha fazla enteresan blgi çıkabilir. Oyuncuları özellikle GTA 5 için ödenen miktarı ve geri dönüşün ne olduğunu merak ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim