Anlık Bildirim

Thodex skandalı kripto piyasasında deprem etkisi yarattı

Thodex borsasının içinin boşaltılarak sahibinin yurt dışına kaçtığının ortaya çıkmasının ardından kripto para piyasaları da deprem yaşadı. Bitcoin 49 bin dolar sınırını zorluyor.

Thodex skandalı kripto piyasasında deprem etkisi yarattı Tam Boyutta Gör

Uzun süredir faaliyet gösteren ve global listelerde de önemli bir yere sahip olan Thodex borsasının içinin boşaltılması kripto para piyasalarını derinden etkiledi. Bitcoin büyük çıkışın ardından 50 bin dolar altına indi.

Bitcoin ne kadar?

Avrupa’da kripto paralara en fazla ilginin olduğu ülke konumundaki Türkiye’de bir süredir Thodex borsası konuşuluyor. Borsa sahibinin 2 milyar TL civarında varlık ile yurt dışına kaçtığının ortaya çıkması ve yatırımcılarının paralarını çekememesi büyük yankı buldu.

Bazı diğer Türk borsalarında da sıkıntıların yaşandığı haberlerinin gelmesi üzerine büyük bir panik başladı. Türk kripto borsalarından yüklü miktarlarda kripto varlıkların dışarıya çıkarıldığı görülüyor. Bu hareketlilik piyasayı da tepetaklak etti.

Bitcoin kısa süre önce 60 bin dolar sınırına dayanırken önce kripto varlıklar ile ödeme hizmetlerinin yasaklanması haberiyle sarsıldı ve şimdi Thodex skandalı sonrasında da dibe vurdu. 49 bin doları zorlamaya başlayan Bitcoin böylece 1 aylık kazancını geri verdi.

Ethereum 2600$ üzerini zorlarken şimdi 2300$ altına çekildi. Ripple büyük koşunun ardından 1$ çizgisine geldi. DOGE ise 20 cent sınırını zorladı. 2 trilyon dolar değerini geride bırakan pazar geneli ise yeniden 1.9 trilyon dolara çekildi. Eğer mevcut destekler de kırılırsa Bitcoin’de 49 bin dolar altını görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14118 kez okundu.
57 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thodex, Faruk Fatih Özer ve
2 etiket daha Bitcoin (BTC) Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim