Anlık Bildirim

Thodex soruşturmasında yeni gelişme: 30 milyon TL’ye el konulması istendi

Kripto para dolandırıcılığı yapan Thodex'in varlıklarının Binance'a aktarıldığı tespit edildi. Yapılan resmi başvuru ile Thodex'in Binance borsasındaki varlıklarına el konulması talep edildi.

Thodex soruşturmasında yeni gelişme Tam Boyutta Gör

Thodex soruşturmasında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Thodex şüphelilerin varlıklarını Binance’a aktardığını tespit etti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı Yücel Ertaş tarafından yürütülen soruşturma kapsamında şüphelilerin Binance borsasında 30 milyon 100 bin 78 liralık varlıklarına el konulmasını talep etti. 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosu Savcısı Yücel Ertaş tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 numaralı şüpheli Faruk Fatih Özer’in yerinin tespit edilebilmesi ve mağdurların zararının belirlenebilmesi için çalışmalar yürütülüyor. 

Arnavutlukta olduğu belirlendi

Başsavcılık Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in Arnavutluk’ta olduğunu belirledi ve iadesi istendi. Savcılık aralarında Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer’in de aralarında bulunduğu 6 tutuklu ve haklarında adli kontrol şartı bulunan 26 şüphelinin tam 30 milyon liralık varlığa sahip olduğu bildirildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim