Anlık Bildirim

Thor: Love and Thunder şimdiye kadarki en iyi Marvel filmi olabilir

Marvel evreninin en çok beklenen filmlerinden biri olan Thor serisinin yeni filmi Thor: Love and Thunder'ın yönetmeni, filmin şu ana kadarki en iyi Marvel filmi olabileceğini söyledi.

Thor: Love and Thunder şimdiye kadarki en iyi Marvel filmi olabilir Tam Boyutta Gör

Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni dönemi bildiğiniz gibi Black Widow ile başlayacak. Bu yeni dönemde en çok merak edilen filmlerden biri de şüphesiz Thor serisinin yeni filmi Thor: Love and Thunder. Geçtiğimiz saatlerde de Thor: Love and Thunder'dan heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Filmin yönetmeni olan Taika Waititi, bir röportaja katıldı. Röportajda çekimlerin bitmesine yaklaşık 4 hafta kaldığını söyleyen Waititi, "Bu, şimdiye kadarki en iyi Marvel filmi olabilir." cümlesini kullandı. Daha öncesinde ise Marvel tarafından, barındırdığı karakterler ve filmin büyüklüğü açısından Endgame ile benzer bir film olacağı söylenmişti. Şu ana kadar duyurulan oyuncular da aslında bu durumu destekliyor.

Bu filmin ayrıca Chris Hemsworth'a bir veda olması ve yerini Natalie Portman'a bırakacağı bir film olması bekleniyor. Aynı şekilde filmin kötüsünün Christian Bale olması da heyecanı arttıran detaylardan birisi.

Thor: Love and Thunder'ın vizyon tarihi ise 6 Mayıs 2022. Filmin şu an için oyuncu kadrosu şöyle: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale, Tessa Thompson, Chris Pratt, Sean Gunn, Karen Gillan, Matt Damon ve Russell Crowe. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
50727 kez okundu.
17 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
thor: love and thunder, marvel ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim