Çin’in dünya devleri ile düştüğü anlaşmazlıklar ülke varlıklarını da tehlikeye atıyor. Çin-ABD geriliminin sonrasında global operasyonlarını satmak zorunda kalan TikTok şimdi de Hindistan operasyonlarını satıyor.
TikTok Hindistan için umut ışığı
Çin ve Hindistan arasında çatışmaya varan gerilim TikTok için son olmuştu. Hindistan geçtiğimiz Ocak ayında TikTok da dahil 59 uygulamayı engellemişti. Bu nedenle yüzlerce çalışanı olan TikTok Hindistan departmanı tüm operasyonlarını durdurmuştu.
Uzun bir süre pasif kalacağı tahmin edilen TikTok Hindistan operasyonları için ByteDance çatı şirketi muhtemel bir satış planını masaya yatırdı. Böylece yapılan yatırımlar boşa gitmemiş olacak. Bu noktada Hindistan’ın kullanıcı verilerinin ülkede kalması kararının da göz önüne alınacağı ifade ediliyor. Satış konusunda Japon Softbank oldukça ciddi.
Diğer taraftan Çin’in teknoloji ihracatını onaya bağlaması aynı ABD olayında olduğu gibi sıkıntıya sebep olacak. TikTok’un benzersiz keşfetme ve önerme motorunun satışa dahil edilmeyeceği tahmin ediliyor. ABD gibi Hindistan da sıfırdan bir yapay zeka ara yüzü inşa ederek operasyonlara entegre edebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.