Anlık Bildirim

TikTok artık videolara uygulama entegrasyonu sağlıyor

TikTok Jump programı ile videolarda tanıtımı yapılan veya anlatılan konuların ilgili uygulamaları mini bir modül şeklinde videodan çıkmadan ziyaret edilebilecek.

TikTok Jump ile mini uygulama dönemi başlıyor Tam Boyutta Gör

Bir dönem ABD ambargosuna konu olan ve global operasyonlarını elden çıkararak rahat bir nefes alan TikTok uygulaması gelişmeye devam ediyor. İçerik üreticileri artık videolarına uygulama entegre edebilecek. 

TikTok Jump başlıyor

TikTok Jump adı verilen program bir süredir beta sürecindeydi ve içerik üreticilerinin videolara mini uygulamalar entegre etmelerine izin veriyordu. Yani videolarda gösterilen bir ürünün linkini profile eklemek yerine uyumlu uygulamasını sunmak mümkün oluyordu. 

Örneğin bir yemek tarifi için Whisk, nefes alma egzersizleri için Breathwrk veya bilgi yarışması için Quizlet uygulamalarının bir mini modülü açılabiliyor. Böylece uygulamadan çıkmaya gerek kalmıyor. Bunun bir benzerini Snapchat Minis ile görmüştük. 

Wikipedia, StatMuse, Buzzfeed, Tabelog gibi pek çok platform Jump programına katılacağını duyurdu ve yakın zamanda mini entegre uygulamalar kullanıma sunulacak. Hali hazırda Jump programını tüm kullanıcılar görebiliyor ancak sadece belirli içerik üreticileri kullanabiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim