Anlık Bildirim

Tinder'ı Türkiye'de kaç kişi kullanıyor?

Dijital medya araştırma şirketi Gemius Türkiye, dünyanın en popüler dijital çöpçatanlık uygulamalarından biri olan Tinder'ın Türkiye'deki gerçek kullanıcı sayısını açıkladı.

Tinder'ı Türkiye'de kaç kişi kullanıyor? Tam Boyutta Gör

İnsanları birbirleriyle eşleştirerek tanışmalarını sağlayan Tinder’ı dünya genelinde milyonlarca insan kullanıyor. Peki bu popüler çöpçatanlık uygulamasının Türkiye’deki kullanıcı sayısı ne kadar?

Dijital medya araştırma ve reklam teknolojileri şirketi Gemius Türkiye, Türkiye’de ilk defa dijital çöpçatanlık uygulaması Tinder’ın gerçek kullanıcı rakamını açıkladı. Gemius Türkiye Mobil Reytings Eylül raporuna göre, Tinder’ı 1 milyon 78 bin kişi kullandı. Söz konusu uygulamayı aynı süre zarfında PC platformundan kullanan kişi sayısı ise 25 bin kişi civarında.

Kullanıcıların yaklaşık yüzde 80'i erkek

Çoğu çöpçatanlık uygulamasının erkek egemen bir kullanıcı profiline sahip olduğu bilinen bir gerçek. Türkiye’deki verilere baktığımızda da bunu çok net görüyoruz. Gemius Türkiye’nin raporuna göre, uygulamayı kullananların neredeyse yüzde 80’i erkeklerden oluşuyor. Ayrıca erkeklerın uygulamada geçirdiği süre de kadınlara oranla iki kat daha fazla.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9844 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tinder, tinder kullanıcı sayısı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim