Anlık Bildirim

Titanic'i yeniden içerik listesine ekleyen Netflix'e büyük tepki var

Oscar ödüllü Titanic filmini içerik listesine geri döndürme kararı alan Netflix büyük eleştirilere maruz kaldı. Titan denizaltısı trajedisinden faydalanmakla suçlanan yayın platformu ateş altında.
Titanic'i yeniden kataloğına ekleyen Netflix'e büyük tepki var Tam Boyutta Gör
Netflix, James Cameron'ın 1997 yapımı Oscar ödüllü Titanic filmini kataloğuna geri döndürüyor. Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'ın paylaştığı efsane yapım 1 Temmuz 2023'ten itibaren yeniden ABD ve Kanada'daki abonelere sunulacak.

Ancak pek çok abone bu karardan memnun kalmadı ve Netflix'i düşüncesiz olmakla eleştirdi. Titanic filminin beş kişinin ölümüyle sonuçlanan Titan denizaltısı trajedisinden sadece birkaç gün sonra gösterilecek olması tepkilere neden oldu.

Netflix ayrıca The Deepest Breath adlı bir serbest dalış belgeselinin fragmanını da yayınladı. Her iki yapım da sosyal medya kullanıcılarını rahatsız etti. Birçok kişi bu içeriklerin zamanlamasına ilişkin hoşnutsuzluklarını dile getirdi.

Titanic'i yeniden kataloğına ekleyen Netflix'e büyük tepki var Tam Boyutta Gör

Netflix "ahlak sınırlarını" aştı

Bir kullanıcı "Netflix bu zamanlamayla ahlak sınırlarını aştı" ifadelerini kullanırken, bir diğer abone "İnsanlar Titanik enkazının bulunduğu yerde trajik bir kazada öldüler ve şimdi bu olayı izleyici çekmek için kullanmak iğrenç bir şey" diye yakındı.

Titanic'in 1 Temmuz'da yayınlanacak olması zamanlama açısından kötü olsa da, Netflix'in bu trajediden faydalanmaya çalışması pek olası değil. Kaynaklar, Titanic'in Netflix'e geliş zamanının bir tesadüf olduğunu, çünkü şirketin lisans anlaşmalarını çok önceden yapmış olduğunu söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13368 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, netflix ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim