Anlık Bildirim

Apple ücretsiz eğitimlerini YouTube'a getirdi

Apple'ın ücretsiz uygulamalarını deneyimlemek ve bu uygulamalarla kendinizi geliştirmek için en etkili yöntemlerden biri Apple'ın mağazalarında sunduğu Today at Apple oturumlarına katılmaktır.

Today at Apple artık evinizde Tam Boyutta Gör
2017'den bu yana Apple perakende mağazalarında sunduğu yeni ürünlerinin yanı sıra Today At Apple(Apple'da bugün) oturumlarıyla şirketin ürettiği ürünlerden en iyi nasıl yararlanabileceğinizi öğrenebileceğiniz ücretsiz atölye çalışmaları sunuyor. Apple perakende mağazalarında sunduğu bu hizmeti 2020 yılında pandemi koşullarından dolayı Cisco Webex üzerinden sunmaya başlamıştı ve Apple bugünden itibaren Today at Apple eğitimlerini YouTube'da erişime sunuyor.

Peanuts karakterlerinin çizimi öğretiliyor

Apple, Today at Apple youtube videolarının ilkinde Peanuts karakterleri olarak bilinen ve Snoopy Show olarak da bilebileceğiniz çizgi dizinin karakterlerinin çizim şeklini ve kendinizi nasıl bu şekilde çizebileceğinizi anlatıyor. İlk video 10 dakikalık bir eğitim videosu olarak kurgulanmış. Bu videolar her ne kadar bi eğitim videosu olsa da aynı zamanda bir ürün reklamı.

Today at Apple artık evinizde Tam Boyutta Gör

Reklam kısmı daha ön planda

Apple'ın bu eğitici videoları YouTube'a taşıması pek de şaşırtıcı değil çünkü mağazalarda karşılıklı etkileşime girerek sorular sorabildiğiniz bu etkinliğin YouTube'a taşınması soru sorma ve etkileşime girme kazanımlarını devre dışı bırakıyor. Soru soramamak bu etkinliği eğiticilikten öte "böyle bir özelliğimiz de var, bu tip destekler de sunuyoruz."  gibi bir havaya sokmuş. Apple ilerleyen süreçte daha fazla eğitici video içeriğini YouTube'a eklemeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim